Sikkerhed og Persondatapolitik

PERSONDATA

Nystruposkov.dk bestræber sig på at sikre, at dine personlige oplysninger beskyttes, når du bruger vores website og tjenester. Derfor har vi udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Denne politik finder anvendelse på enhver behandling, vi foretager af dine personlige oplysninger. 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler personlige oplysninger om dig i form af:

Dit navn
Din adresse
Dit telefonnummer
Din e-mail

Vi kan indsamle disse personoplysninger, når du afgiver en bestilling på webshoppen, handler på vores website, kontakter vores kundeservice skriftligt, kommunikerer med os via e-mails og sociale medier og deltager i konkurrencer.

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på nystruposkov.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Hvor lagres dine personlige oplysninger?

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes. 

De personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, lagres i vores kundedatabase, samt i tilknyttede systemer, som kontrolleres af Nystrup & Øskov.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til både lagring og behandling af dine oplysninger, men i alle tilfælde er Nystrup & Øskov ansvarlig for lagring, behandling og beskyttelse af dine oplysninger.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nystrup&Øskov via e-mail info@nystruposkov.dk.

Indsamlede oplysninger ang. din ordre hos nystruposkov.dk videregives til Viabill såfremt du har valgt denne betalingsmetode. Dine personlige data benyttes til at fuldføre bestillingen, identificere dig, gennemføre kredittjek samt til intern statistik. Ved at benytte Viabill giver du ret til, at nystruposkov.dk giver disse oplysninger videre til Viabill. Viabill behandler alle dine oplysninger fortroligt jf. persondataloven.

Hvordan indsamler vi dine personlige oplysninger?

Nystruposkov.dk indsamler informationer fra dig via følgende kilder:

- Fra cookies, når du besøger hjemmesiden. F.eks. din IP-adresse, land, by, hvilke sider du kigger på, mærker, kategorier, hvad du klikker på og specifikke søgninger.
- Fra dit køb, herunder din emailadresse, ordrebeløb, hvilke varer du køber, hvilke mærker du køber, hvad du returnere etc.
- Fra din adfærd og engagement, i f.eks. nyhedsmails vi har sendt herunder åbningshastighed, clickrate, type af emailklient, tid brugt på læsning etc.
- Browsing, når du besøger nystruposkov.dk, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen og til at understøtte vores markedsføring.
- Analytisk værktøj, vi anvender forskellige analyseværktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistikker om brugen af nystruposkov.dk for at give dig en bedre oplevelse.
- Fra dig, når du afgiver oplysninger om dig selv f.eks. ved at tilføje produkter på din ønskeliste eller din kundeprofil.
- Fra kreditvurdering, i tilfælde af at tredjeparts virksomhed har kreditvurderet dig.

Hvad bruger vi dine personlige oplysninger til?

Vi anvender dine personlige oplysninger til følgende formål:

- For at indfri købs- og returaftaler
- Til at overholde gældende lovgivning
- Oprettelse af din personlige konto hos nystruposkov.dk
- Afsendelser af beskeder via e-mail vedrørende aktuelle ordrer
- Kontakt til dig i tilfælde af, at vi har brug for at kommunikere med dig vedrørende din ordre
- Besvarelse af dine henvendelser og information om nye eller ændrede tjenester
- Besked til vindere af onlinekonkurrencer
- Teste og forbedre vores systemer, der leverer tjenester
- Markedsføring så vi kan vise inspiration, tilbud og personlige anbefalinger via web, email og tredjepartsmarkedsføring.

Såfremt du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil, kan vi endvidere bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

- Afsendelse af markedsføringsmateriale som f.eks. nyhedsbreve, sms og andre elektroniske/digitale kanaler, som du selv har tilmeldt dig

Vi anvender også dine oplysninger til analyser for at kunne give dig relevant markedsføringsmateriale og information. Her er et konkret eksempel på dette:

1. Du køber en jakke i str. L, og tilmelder dig samtidig vores e-mail nyhedsbrev.
2. En uge senere besøger du vores hjemmeside via et link i vores nyhedsbrev.
3. Vores hjemmeside genkender dig, fordi du har klikket på linket i vores nyhedsbrev, og gemmer informationen om dig i en cookie på din computer eller SmartPhone.
4. Ved dit besøg på hjemmesiden kan vi så f.eks. fremhæve andet tøj i str. L, fordi hjemmesiden har gemt informationer om dit køb.
5. Næste gang du modtager nyhedsbrev fra os, kan det være, at vi i nyhedsbrevet har fremhævet noget af det tøj, du kiggede på sidste gang, du besøgte vores hjemmeside.

Vi lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan udføre ovennævnte tjenester, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Nystrup & Øskov. Vi formidler og sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Nystrup & Øskov.

Dine personlige oplysninger overlades udelukkende til Nystrup & Øskovs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Nystrup & Øskovs vegne og i overensstemmelse med vores instrukser og kun til at opfylde ovennævnte tjenester. Disse samarbejdspartnere kan f.eks. være speditører i forbindelse med levering af varerne, leverandører af online services eller databehandlings-services, identitetskontrol og informationer omkring betaling.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

Vi anvender kun samarbejdspartnere, der har implementeret samme politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedsforanstaltninger og procedurer, som vi selv internt har gjort.

Hvad er dine rettigheder?

Du har, med visse lovbestemte undtagelse, til hver en tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og at få slettet disse oplysninger. Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få dem rettet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi bruger dine data til markedsføringsformål. 
Du kan kontakte os ved enten at ringe eller skrive til vores kundeservice.

Tlf.nr: (+45) 8818 8181
E-mail: info@nystruposkov.dk

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Accept af Cookies

Ved at benytte nystruposkov.dk accepterer du, at vi anvender cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.

En cookie registrering er ikke en person henførbar oplysning, men udelukkende en registrering af brugerens terminal og dennes adfærd på sitet. En adfærds registrering som kun bruges til optimering. 
Cookies hos nystruposkov.dk bruges ligeledes i form af anonyme statistik programmer og eventuelle ad-cookies som bruges via vores markedsføring.

Nystrup & Øskov anvender samarbejdspartnere til at indsamle oplysninger om brugen af nystruposkov.dk. Indsamlet data anvendes til følgende formål:

- Tekniske funktioner, som kan huske dine præferencer.
- Måling af trafik på websitet, så vi fx kan se, hvor mange der besøger vores site.
- Individuelt tilpasset annoncering på baggrund af din adfærd, så vi kan vise de annoncer, som er mest relevante for dig.
- Annoncering, så vi kan styre, hvor ofte du præsenteres for den samme annonce samt registrere, hvor mange der klikker på den.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES:

En cookie er en fil som du til enhver tid kan slette igen da den sendes fra en webserver til lokal opbevaring på din computeres harddisk. 
Du har også mulighed for i de fleste browsere at slå brugen af cookies fra, men denne funktion medfører at det praktisk talt er umuligt at gennemføre købet på vores site og det begrænser ligeledes den generelle brug af Internettet. 

Du sletter cookies lokalt på følgende måde: 

Internet Explorer 8 & 9:
Slå cookies fra ved at gå ind i menuen. Vælg 'funktioner' og derefter vælg 'internetindstillinger'. Sæt kryds i boksen under browserdata/cookies, således at alt data slettes ved afslutning af browseren.

Firefox:
Gå ind i 'funktioner' og derefter 'indstillinger', og vælg 'privatliv'. Her kan du lave indstillinger for, hvordan cookies skal opføre sig i Firefox, og du kan ligeledes slette dem alle. 

Safari (Apple):
Vælg tandhjulet øverst i browservinduet for at gå ind i generelle indstillinger. Herefter vælger du ’indstillinger’ og derefter ’sikkerhed’. Du kan nu administrere cookies.

Google Chrome:
Klik på svensknøglen i højre hjørne af skærmbilledet, vælg 'indstillinger', og derefter 'avancerede indstillinger'. I sektionen 'Beskyttelse af personlige oplysninger' klikker du på knappen 'Indstillinger for indhold'. Under 'cookies' har du nu en række muligheder for at tillade eller blokere cookies.

Nyhedsmail

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage vores emails med inspiration, tilbud og personlige anbefalinger. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR's krav til databeskyttelse. Vi anvender dine køb og browsingdata til at skræddersy de tilbud, vi sender til dig. Du kan når som helst framelde dig.

For at sikre at disse emails ikke ender i din spam-mappe, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender et tredjepartsoftwareværktøj til at følge op på og analysere leveringsevnen.

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsmails skal du klikke på det frameldelseslink, der findes i bunden af hver email.


Dataansvarlig for nystruposkov.dk er Nystrup & Øskov.
 

Kom til et af
vores mange
arrangementer &
få inspiration