Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Global Funk

(5)

Global Funk har siden 2003 lavet dansk designede jeans produceret i Europa. Global Funk er en blanding af tidsløse, klassiske jeans og mere trend inspirerede styles. Mærkets styles har et feminint udtryk med en rå og funky attitude.

  • - 70%
  Global Funk Jakke
  Størrelse
  S
  As low as 539,70 DKK Regular Price 1.799,00 DKK
  • - 50%
  Global Funk Flyverdragt
  Størrelse
  XS
  S
  L
  XL
  As low as 999,50 DKK Regular Price 1.999,00 DKK
  • - 50%
  Global Funk Flyverdragt - Jazmine
  Størrelse
  XS
  XXL
  As low as 599,50 DKK Regular Price 1.199,00 DKK
  • - 70%
  Global Funk Jakke - Philippa
  Størrelse
  XL
  As low as 299,70 DKK Regular Price 999,00 DKK
  • - 50%
  Global Funk Kjole
  Størrelse
  XS
  S
  M
  L
  As low as 399,50 DKK Regular Price 799,00 DKK

Global Funk hos Nystrup & Øskov

Global Funk har denim i fokus, som hver sæson trylles om til de mest trendskabende styles i form af både jeans, kjoler, jakker, buksedragter m.m.

MEN Global Funk er ikke blot jeans og denim. Mærket er nemlig også kendt for deres populære termojakker og –flyverdragter.

 

Hos Nystrup & Øskov forhandler vi et stort udvalg af både Global Funk jeans, denimstyles og termojakker og -flyverdragter. Både online og i vores fysiske butik i Køge finder du de skønne varer fra Global Funk. Udvalget kan dog variere i vores fysiske butik kontra vores udvalg på webshoppen.

Gå på opdagelse her på siden blandt de mange skønne Global Funk varer, og shop nemt og bekvemt online hos Nystrup & Øskov. Vi står klar til at modtage din ordre og sender altid dine varer hurtigt af sted til dig. Læg din bestilling i dag hos Nystrup & Øskov, og glæd dig til i ro og mag at kunne prøve dit nye Global Funk tøj hjemme i vante omgivelser.

 

Global Funk Jeans

Global Funk jeans kommer hver sæson i de samme modeltyper, men i nye designs. På den måde kan du nemt finde din favorit jeans i din pasform sæson efter sæson. Hver sæson findes der nye designs af modeltyperne, men pasform i talje og rundt om hofterne er den samme.

I dag er Global Funk ikke kun denim styles, selvom mærket fortsat har stort fokus på jeans og denim styles.

Global Funks udvalg dækker også over de mega cool og trendy termojakker og -flyverdragter. Termojakken er uden tvivl et must-have i vores egen garderobe i overgangsperioderne, og termoflyverdragten fuldstændig uundværlig til de lange gå-ture i den kølige efterårsluft.

 

Global Funk Termojakker

De sidste år har Global Funk virkelig gjort termojakken og termoflyverdragten til et must-have i det danske land i de kolde måneder.
Hos Nystrup & Øskov er den mellemlange Even termojakke og Isolde termodragt absolutte bestsellere. Dog fås termojakkerne i flere forskellige og super fede modeller, samt i et væld af forskellige farver. Hos Nystrup & Øskov finder du et stort udvalg af alle modeller og farver fra sæson til sæson. Både i de klassiske farver og i sæsonens friske nye farver og aktuelle prints.

- Global Funk Even jakken er den mellemlange termojakke.
- Global Funk Milo jakken er en helt lang termojakke med åbning i siderne.
- Global Funk Jasper jakken er en mellemlang model med store udvendige lommer.
- Global Funk Arrow jakken er en termojakke i mellemlang model og med teddyfoer.

- Global Funk Isolde flyverdragten er en termo flyverdragt til voksne der fås både med og uden foer. Termo Flyverdragten har et super cool, trendy og feminint snit, med indsnøring i taljen hvilket giver en flot fremhævning af din figur. Global Funk flyverdragterne har lange ærmer og ben, ribkanter ved ærmer og hals samt lukkes med lynlås.

Alle modeller kommer i flere forskellige farver og er uden tvivl must-haves i overgangsperioderne både til efteråret og foråret. De kan bruges hele året rundt og er perfekte til det omskiftelige danske vejr. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Global Funk termojakker og –flyverdragter, så er det uden tvivl på tide ;0)

 

Stort Udvalg af Global Funk

Gå på opdagelse i vores store udvalg fra Global Funk. Hos Nystrup & Øskov er vi vilde med Global Funk og fører derfor et stort udvalg af vores egne personlige favoritter fra mærket. Modeller og styles er nøje udvalgt til at passe til mange forskellige kropstyper, og til alle kvinder. Vi har noget for enhver kvinde uanset alder, højde og drøjde til de mest fantastiske priser.
Løbende får vi nye varer hjem fra Global Funk, og i vores sortiment finder du altid et stort udvalg af både Global Funk jeans, Global Funk termojakker, Global Funk flyverdragter, Global Funk denimstyles m.m.

Global Funk er nemt at kombinere med vores andre brands og med forskellige accessories, tasker og forskelligt fodtøj. Du kan selvfølgelig også kombinere din yndlingsstyle fra Global Funk med styles fra vores øvrige mærker – Find dem alle sammen LIGE HER

 

Global Funk udsalg og tilbud

Ligeså vel som vi hos Nystrup & Øskov altid fører et stort udvalg af Global Funk, vil du stensikkert også altid kunne finde et godt tilbud på Global Funk. Hvem elsker ikke at spare penge og gøre et godt kup – særligt på populære brands. Så selvom vores priser i forvejen er gode, så sættes priserne heldigvis som oftest ned og ikke op ;0)

Løbende sætter vi varer ned og justerer vores priser (endnu) længere ned, ligesom vi løbende har udsalg på både webshoppen og i vores fysiske butikker. Typisk er der tale om udgåede varer, og Global Funk styles fra tidligere sæsoner. Tjek vores tøj på udsalg

 

Nystrup & Øskov sælger tøj til kvinder i alle størrelser og kropsformer

Global Funk kan bruges af kvinder i alle aldre og fra str. XS – XL. Selve brandet kan tilpasses din egen personlige stil uanset alder, størrelse og kropsform. Global Funk kan bruges til både hverdag og til festlige lejligheder.

Hos Nystrup & Øskov gør vi en stor ære i at sælge tøj til kvinder i alle former og størrelser, hvilket vores sortiment til enhver tid vil afspejle.
Hvis du har spørgsmål til styles der vil passe godt til lige netop din størrelse og kropsform, så hjælper vi meget gerne med råd og vejledning. Kontakt os via Nystrup & Øskov kundeservice – Find info HER. Du kan også få råd, vejledning og personlig betjening i vores fysiske butikker i Køge - Find adresser HER.
Vi ser frem til at høre fra dig.