Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81
Black Friday 2023

Black Friday 2023

(8)
Hos Nystruposkov.dk ELSKER vi gode tilbud og BLACK FRIDAY er lige om hjørnet.
Vi forbereder os til et brag af en fest

Du kan blive medlem af vores VIP kundeklub, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev LIGE HER - KLIK. 

Som medlem af vores VIP kundeklub får du eksklusivt adgang til ALLE Black Friday tilbud før alle andre.


HAPPY BLACK FRIDAY 

  • - 42%
  Vero Moda Poncho
  Størrelse
  One Size
  As low as 149,00 DKK Regular Price 259,00 DKK
  • - 52%
  Vero Moda Jakke
  Størrelse
  S
  As low as 169,00 DKK Regular Price 349,00 DKK
  • - 52%
  Vero Moda Bukser
  Størrelse
  S/34
  As low as 119,00 DKK Regular Price 249,00 DKK
  • - 56%
  Pieces Jakke
  Størrelse
  XS
  S
  M
  L
  XL
  As low as 199,00 DKK Regular Price 449,00 DKK
  • - 50%
  Neo Noir Kjole
  Størrelse
  34
  36
  As low as 299,00 DKK Regular Price 599,00 DKK
  • - 60%
  Copenhagen Muse Kjole
  Størrelse
  S
  As low as 599,00 DKK Regular Price 1.499,00 DKK
  • - 57%
  Neo Noir Frakke
  Størrelse
  34
  As low as 599,00 DKK Regular Price 1.399,00 DKK
  • - 50%
  Marta du Château Kjole
  Størrelse
  S/M
  As low as 199,00 DKK Regular Price 399,00 DKK

Black Week hos Nystrup & Øskov.  

Hos Nystrup & Øskov holder vi også Black Friday eller ja faktisk Black Week. Vi starter i dagene op til Black Week, hvor vi tømmer vores lager med et stort lagersalg. Her kan vores kunder få besparelser på tøj, sko og accessoires på helt op til 70% rabat på den normale pris. Vores kunder kan her finde varer fra foråret og sommeren, men også tøj fra senere i sæsonen - som er sat voldsomt ned.
Du kan finde vores STORE BLACK FRIDAY lagersalg lige her: https://www.nystruposkov.dk/tilbud  

 


Hvornår starter Black Week hos Nystrup & Øskov?
 

Vi starter op om mandagen med Black Week, hvor vi laver dags tilbud på nye varer, som vi har købt ind specielt til dagene. Det kan være sæt som vores ejer og stylist Tanja Nystrup har sammensat og som hun ved går godt til alle. Disse varer kan du få til helt uhørt priser med op til 70% rabat. Derudover kører vi rabat på udvalgte kategorier – det kan for eksempel være 25% rabat på alt overtøj, alt strik – herunder strikbluser og cardigans, eller alle sko - og støvler. Hver dag lancerer vi en ny kategori, hvor ALT i denne kategori vil være nedsat. Dagstilbuddene bliver IKKE billigere Black Friday - så det er med at slå til mens tilbuddet er aktivt. Det bliver IKKE billigere 

Gennem ugen kører vi hver dag nye tilbud med helt uhørt lave priser, som igen kan være specifikke sæt eller specielle kategorier.  Så det er bare med at holde øje, så du ikke går glip af et lækkert tilbud.  


Hvordan kan du få adgang til vores tilbud?
 

Vi sender altid de forskellige tilbud ud til vores VIP-kunder - før vi lancerer eller annoncere det på vores webshop. Det vil sige, at vi via et nyhedsbrev fortæller vores VIP-kunder om de forskellige tilbud. Disse VIP-medlemmer får altså eksklusiv adgang til tilbuddene før alle andre. Vi sender disse mails ud kl. 8.00 om morgen og først kl. 12.00 får alle andre adgang. Så vil du sikre dig hurtig adgang til disse tilbud, så kan vi anbefale at du melder dig ind i vores VIP-klub.  
Som medlem vil du fremover få adgang til udsalg, specielle tilbud, VIP-arrangementer, styling tips og meget mere - før alle andre.  
Du kan tilmelde dig VIP-Klubben her: https://www.nystruposkov.dk/newsletter  

På de tilbud vi kører i ugen op til Black Friday, kan du være heldig at spare helt op til 25% på HELT nye varer. Her kan du altså være så heldig, at finde en helt ny vinterjakke fra dette år med 25% rabat. Og det bliver ikke billigere på selve Black Friday. 


Hvor meget kan du spare på Black Friday?
 

På selve fredagen med Black Friday sætter vi typisk hele shoppen ned med -25% og det er på alle kategorier; Bluser, skjorter, jeans, strik, bukser, alt overtøj, sneakers, festkjoler etc. – ALT!

Så shop igennem med alt hvad du mangler og ikke kan undvære. Her er der også rabat på helt nye varer fra denne sæson. Så der kan du virkelig høste nogle fantastiske gode tilbud.  

 

Følg med på de sociale medier 

Hele ugen poster vi løbende billeder og videoer af det tøj du kan finde på nystruposkov.dk. Både på Facebook og på Instagram viser vi de forskellige tilbud og vi viser også, hvordan du kan style de forskellige items. Hvad der går godt sammen - både hvis du er til farver og fest eller hvis det blot er til din hverdag. Vi laver også flere live video’er på både facebook og Instagram – hvor vi viser pasformen, kvaliteten og hvordan det forskellige tøj kan sammensættes.  
 
Vi håber du vil følge med og rigtig god shoppelyst :-D

Hvad betyder Black Friday? 

Black Friday er kommet for at blive og er efterhånden, i Danmark, blevet til Black Week. Black Friday stammer selvfølgelig fra USA og er altid den første fredag efter den amerikanske Thanksgiving. Begrebet opstod i Philadelphia i USA tilbage i 1961, hvor politiet brugte udtrykket – da der efter ferien opstod kaotiske tilstande mellem bilister og fodgængere.  
I dag bruges begrebet udelukkende i forbindelse med shopping og udsalg. Der er for kunderne typisk store besparelser at hente.  

 

Hvad hvis jeg fortryder mit køb? 

Hvis du mod forventning ikke kan lide eller ikke kan passe det tøj du køber hos os på for eksempel Black Friday eller alle andre dage - så kan du nemt sende det retur til os. Vi sender altid et byttelabel med din ordre, så det er nemt for dig at returnere den til os igen. Du har altså 14 dages returret.  
Når vi nærmer os juletiden udvider vi returretten, så der er længere tid til at bytte varen – hvis du for eksempel bruger den som en gave.  
Hvis du er i tvivl om noget – er du altid hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. De er altid klar til at hjælpe med alle slags spørgsmål :-)