Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Hunkön

(0)

Brandet Hunkøn blev startet i en lille kælder i København tilbage i 2015. Det er designerne Anne Schøler og Trine Keseric, der står bag brandet og de havde en fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints. De er klart nogen af den danske modescenes firstmover og bliver af branchen kaldt modige og interessante.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hunkøn - Sjovt, modige og farverigt 

Hunkøn holder stadig til i indre København - herfra styrer de alt design og salg. De går meget op i, at deres produktionspartnere kan garantere bæredygtig produktion og et trygt arbejdsmiljø.  
Hunkøn selv siger, at de henvender sig til stærke og selvstændige kvinder, der ikke er bange for at skille sig ud og tage deres plads i verden. Deres design er der “Kærlighedsbrev” til deres kære medsøstre rundt om i verden. Her hos Nystrup & Øskov mærker vi kærligheden og vi er vilde med deres modighed og finurligheder. Tak Hunkøn! 

 

Intet er som det plejer med Hunkøn

Du kan godt blive positivt overrasket med Hunkøn - intet er som det plejer. De elsker at lege med vilde farve og er ikke bange for at lave utraditionelle farvekombinationer, sjove finurlige detaljer, smukke og anderledes mønstre.  De er virkelig verdensmestre til at gennemfører deres ideer og køre det helt igen. Så en detalje med fx farver eller en flæsekant - tilfører de gerne hele stylen, hvor andre designere ikke altid tør gå hele vejen. Der er der ingen grænser hos hunkøn.  Med Hunkøn kan du vælge om du vil gå all ind og iføre dig Hunkøn fra top til tå. Du kan også vælge, at nedtone det lidt ved for eksempel en farverig overdel fra Hunkøn og så vælge fx jeans til. Med Hunkøn er der ingen regler - ingen grænser - dem sætter du selv. 

 

Skønne solbriller fra Hunkøn

Hunkøn har også lavet de fedeste solbriller. Her kan du få den helt klassiske form med forskellige glasfarver - blå, grøn, lys brun og sort. Eller du kan vælge den lidt mere vilde model med rihn sten og pink glas, hvis du vil go all in på din glam look.  

 

Hunkøn hos Nystrup & Øskov

Hos Nystrup & Øskov er vi vilde med Hunkøn. Vi køber stort ind og får løbende nye varer fra dem. Så snart vi får dem ind af døren - får vi dem på sitet med det samme. Vi viser gerne vores nye varer frem på de sociale medier og I vores nyhedsbreve, så det er bare om at følge med.   
Vi kører løbende udsalg, tilbud og weekoffers på webshoppen og der kan du være heldig og finde Hunkøn på udsalg.  
 
Husk at du altid kan kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring produkterne fra Hunkøn. Vi sidder klar i alle hverdage og kan være behjælpelige med alle tænkelige spørgsmål.  
 
Vi sender varer fra vores lager I Køge hver dag, så typisk bliver dine varer afsted samme dag, som vi modtager den. Derefter går der normakt 1-2 dage, så er den hos dig eller i din pakkeshop.