Fri fragt over 599 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81  Man - fredag kl. 08:00-15:00

 

Forsendelse og Levering

EKSPEDITIONSTID

Vi bestræber os på at afsende alle ordre fra dag til dag, men der kan gå 1-4 hverdage før du modtager din ordre. Forudbestillinger/Pre-order har ekstra leveringstid. 

LEVERING

Varer bestilt på nystruposkov.dk leveres med GLS til pakkeshops i hele Danmark, eller med direkte afhentning i vores fysiske butikker.

Vi sender alle vores pakker med GLS, hvor du har mulighed for selv at vælge den pakkeshop, der er nærmest dig eller afhentning i en af vores fysiske butikker. 
Alle vores varer sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Varerne er forsikrede under forsendelsen med et leveringsgebyr på 29 kr. for ordrer under 599 kr. og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Der opnås fri fragt på pakkeshop-levering for ordre over 599 kr. 

Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice eller GLS. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det. Læs mere under afsnittet Reklamation. 

Bestiller du med afhentning i butik, kan du afhente din ordre indenfor 1-4 hverdage. Så snart du modtager din faktura på mail, så ligger din ordre klar til afhentning i butikken.
BEMÆRK: Ved større udsalg, såsom Black Friday, Fødselsdagssalg og i tilfælde af, at vi på webshoppen kører større kampagner kan vi desværre ikke tilbyde afhentning af ordrer fra webshoppen i vores fysiske butikker. I så fald, vil muligheden for afhentning ikke være aktiv i kurven, når du når til at skulle gennemføre dit køb.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, vil vi hurtigst muligt informere dig herom.

 

Kom til et af
vores mange
arrangementer &
få inspiration