Fri fragt over 599 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81  Man - fredag kl. 08:00-15:00

 

Forsendelse og Levering

EKSPEDITIONSTID

Vi bestræber os på at afsende alle ordre fra dag til dag, men der kan gå 1-4 hverdage før du modtager din ordre. Har du bestilt en pre-order (forudbestilling), vil den forventede leveringstid stå beskrevet på bestillingssiden.

LEVERING

Varer bestilt på http://nystruposkov.dk leveres med GLS til pakkeshops i hele Danmark, eller med afhentning i enten vores fysiske butik eller på vores webshop i Køge.

Alle vores GLS pakker sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Varerne er forsikrede under forsendelsen med et leveringsgebyr på 29 kr. for ordrer under 599 kr. og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Der opnås fri fragt på pakkeshop-levering for ordre over 599 kr.

Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice eller GLS. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det hurtigst muligt. Læs mere under afsnittet Reklamation. 

Bestiller du med afhentning i butikken eller på webshoppen, kan du afhente, så snart du modtager besked om, at din pakke er klar. Herefter skal afhentning af pakken ske indenfor 7 dage. Du vil få besked på både mail og sms. Leveringstid er 1-4 hverdage.

BEMÆRK: Ved større udsalg, såsom Black Friday, Fødselsdagssalg og i tilfælde af, at vi på webshoppen kører større kampagner, kan vi desværre ikke tilbyde afhentning af ordrer fra webshoppen i vores fysiske butik. I så fald, vil muligheden for afhentning ikke være aktiv i kurven, når du gennemfører dit køb.

 

Kom til et af
vores mange
arrangementer &
få inspiration