Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81
OLD Forsendelse og Levering

 

Forsendelse og Levering

EKSPEDITIONSTID

Vi bestræber os på at afsende alle ordre fra dag til dag, men der kan gå 1-4 hverdage før du modtager din ordre. Har du bestilt en pre-order (forudbestilling), vil den forventede leveringstid stå beskrevet på bestillingssiden.

LEVERING

Varer bestilt på www.nystruposkov.dk leveres med GLS, DAO eller Instabox til pakkeshops eller med hjemmelevering i hele Danmark. Vi leverer ligeledes til Sverige med Instabox. Vi tilbyder også afhentning i vores fysiske butik eller på vores webshop i Køge.

Alle vores pakker med forsendelse bliver sendt som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Varerne er forsikrede under forsendelsen med et leveringsgebyr på 29 kr. for ordrer under 399 kr. og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Der opnås fri fragt på pakkeshop-levering for ordre over 399 kr.

Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores Kundeservice eller fragtselskabet. Ønsker du at klage over eventuelle fejl og mangler skal du informere os om det hurtigst muligt. Læs mere under afsnittet Reklamation.

Har du bestilt levering til en pakkeshop eller pakkeboks, men ikke afhenter din pakke indenfor fragtselskabets frist, bliver den returneret til os. Hører vi ikke fra dig indenfor 7 dage efter returmodtagelsen, vil ordren blive annulleret og købet refunderes. Du hæfter her selv for returfragten på 39 kr., som fratrækkes det refunderede beløb.

Bestiller du med afhentning i butikken eller på webshoppen, kan du afhente, så snart du modtager besked om, at din pakke er klar. Du vil få besked på både mail og sms. Leveringstid er 1-4 hverdage. Vi reserverer din bestilling i 7 dage og pengene trækkes først, når du afhenter din pakke. Henter du ikke pakken indenfor de 7 dage, vil købet blive annulleret.

BEMÆRK: Ved større udsalg, såsom Black Friday, Fødselsdagssalg og i tilfælde af, at vi på webshoppen kører større kampagner, kan vi desværre ikke tilbyde afhentning af ordrer fra webshoppen i vores fysiske butik. I så fald, vil muligheden for afhentning ikke være aktiv i kurven, når du gennemfører dit køb.

 

Kom til et af
vores mange
arrangementer &
få inspiration