Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Phenumb

(0)

Hos Phenumb Copenhagen finder du det lækreste fodtøj i den højeste kvalitet. Deres styles er udelukkende af bæredygtige materialer og håndlavet i Spanien og Italien.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Phenumb Copenhagen blev grundlagt i 2019, men kommer med 25 års erfaring med sko design.

De er inspireret af den enkle skandinaviske minimalistiske stil, som gerne tilsættes lidt rå kant og/eller et lidt feminint touch.

 

Phenumb Støvler

Phenumb Copenhagen er især kendt for deres smukke og virkelig fede støvler. Du finder dem i mange forskellige former, styles, farver og længder. Så der er noget for enhver smag.
Deres udgangspunkt kan man godt sige er en ret klassisk støvle.  De har den lidt chunky og kraftige gummisål, som udgør en stor del af designet. Og som derud over gør støvlen utrolig behagelig

Phenumb støvler hos Nystrup & Øskov

Hos Nystrup & Øskov er vi vilde med Phenumb, derfor har vi købt stort ind af deres støvler - som vi synes er SÅ flotte og går godt sammen med de styles vi ellers har købt ind. Vi er vilde med deres udvalg, deres utrolig lækre kvalitet og deres helt perfekte pasform. Vores kunder har også taget godt i mod Phenumb - vi får kun positive tilbagemeldinger fra vores skønne kunder og de er glade for alle de forskellige stylingsmuligheder, der følger med støvlerne.  

Phenumb Støvler på udsalg


Du kan godt være heldig at finde Phenumb støvler på udsalg. Det hænder at vi nedsætter udvalgte Phenumb styles, hvor du kan være heldig og finde dem med store besparelser. Kan anbefale at du holder øje med vores side eller tilmelder dig vores nyhedsbrev – hvor vi løbende kører forskellige events med nyheder og gode besparelser.