Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Om Os

Tanja

Tanja Nystrup

Dorte

Dorte Øskov

Nystrup & Øskov – er et nyere og meget nærværende butikskoncept.    

Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Med vores mange års erfaring og ekspertise fra modebranchen, henvender vi os til en bred målgruppe af kvinder mellem 15-60 år, der vil inspireres. Inspiration er kodeordet for os og vores dialog med vores kunder, hvor vi via en aktiv facebook blog, facebook.com/nystruposkov, både underholder med videodagbog, tilbud og andre anekdoter fra dagligdagen. Siden, som allerede inden åbningen havde over 500 "likes”, har et højt aktivitetsniveau og som alle ved, er den bedste reklame mund-til-mund-metoden. Dette tiltag understøttes af konkurrencer og andre sjove involverende udfordringer.

Vi tror på, at dette forretningskoncept med den tætte og (k)ærlige kontakt til vores kunder er fremtiden.
Vores produkter er nøje udvalgt. Vi er kræsne og selvom vi har mærker inde på mellemniveau, er standarden høj og varerne unikke samt meget kreative.


 

BESTILLING OG FRAGT

Du modtager din ordre indenfor 1-4 hverdage. Forudbestillinger har ekstra leveringstid. Vi sender alle vores pakker med GLS, hvor du har mulighed for selv at vælge den pakkeshop, der er nærmest dig eller afhentning i en af vores butikker. Alle vores varer sendes som pakkepost. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer undervejs. Varerne er forsikrede under forsendelsen med et leveringsgebyr på 39 kr. og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til GLS senest 2 dage efter modtagelsen samt kontakte os, hvorefter du returnerer varen til os. Nystrup & Øskov er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader mindskes mest muligt.

Bestiller du med afhentning i butik, kan du i Køge afhente hver tirsdag og torsdag. I Rødovre kan du afhente fra følgende torsdag.
BEMÆRK: Ved større udsalg, såsom Black Friday, Fødselsdagssalg og i tilfælde af, at vi på webshoppen kører større kampagner kan vi desværre ikke tilbyde afhentning af ordrer fra webshoppen i vores fysiske butikker. I så fald, vil muligheden for afhentning ikke være aktiv i kurven, når du når til at skulle gennemføre dit køb.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom.


RETURNERING

Fra du har modtaget din vare, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Bemærk, at du afholder de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os. Husk at pakke varen forsvarligt ind, du har ansvaret for varen efter du har modtaget den. Er den beskadiget ved fremkomst til butikken, hæfter du herfor. Når vi har modtaget varen retur kontrolleres, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Du må have prøvet varen, men er varens værdi forringet, f.eks. bærer præg af, at have været brugt ud over hvad tillades i en butik, forbeholder vi os retten til, at fratrække et beløb fra returvaren, som svarer til forringelsen i gensalgsværdien. Der kan også returneres varer i vores butikker. Dog kan der ikke gives penge tilbage, de krediteres først, når returvaren håndteres på webkontoret. Pengene krediteres til samme konto, som du har betalt ordren fra. Du får en bekræftende mail på, at din retur er gennemført.

Varen sendes til: Glentevej 35 B, 4600 Køge.

Vi accepterer ikke returpost sendt til postbutik eller pakkeboks. I sådanne tilfælde må det forventes, at pakken ryger retur til afsender, hvorefter den må sendes på ny. Alle udlæg i sådanne situationer pålægges afsender. Herfter kommer “Find en butik nær dig” som de ligger nu.


FIND EN BUTIK NÆR DIG:

 • Nystrup & Øskov
  Nørregade 12,
  4600 Køge
  Tlf: 88 18 80 01

  Åbningstider
  Man-fredag: 10:00-18:00
  Lørdag: 9:30-15:00
  Første søndag: 10:00-15:00
 • by N&Ø
  Nørregade 11,
  4600 Køge
  Tlf: 88 18 80 18

  Åbningstider
  Man-fredag: 10:00-18:00
  Lørdag: 9:30-15:00
  Første søndag: 10:00-15:00
 • Nystrup & Øskov
  Rødovre Centrum,
  2610 Rødovre 
  Tlf: 88 18 88 81

  Åbningstider
  Man-fredag: 10:00-19:00
  Lør-søndag 10:00-17:00