Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Karmameju pH Solution

pH Solution 02 Hero

As low as 239,00 DKK
Størrelse
One Size
ⓘ Er din størrelse udsolgt?
På lager
15650_Hero

Karmameju - pH Solution 02 Hero

Har du tør, sart eller irriteret hud? Eller kender du følelsen af, at din hud er et nummer for lille, når du kommer ud af badet? Du er ikke alene. Årsagen kan findes i noget så simpelt som dit bad, håndvask, ansigtsrens eller når du anvender håndsprit. Vand bringer din huds pH-værdi ud af balance og gør den sårbar overfor tørhed, irritation og kløe.

HERO pH Solution er en klar serumlignende væske, der stabiliserer pH-værdien. Når pH-værdien er i balance, er din hud i balance. 

HERO pH Solution is your step 0: Bruges som det første produkt efter bad, håndvask eller ansigtsrens og efter behov i løbet af dagen.

Daglig brug vil effektivt hjælpe med at forhindre fugttab, hudfølsomhed, tørhed og skader fra miljømæssige faktorer, og samtidig styrker HERO hudens naturlige evne til at forny og regenerere. HERO pH Solution hjælper med at give de bedste betingelser for hudens helingsproces på kroppen, i ansigtet og i hovedbunden.

One HERO fits all - til hele familien.

Mængde: 200 ml.

Ingredienser: Aqua/water/eau, glycerin (vegetable), pentylene glycol (natural source), pectin, hydroxyacetophenone, citric acid. 

PRODUKTET ER PARFUMEFRIT & VEGANSK

OBS: Etikettens udseende kan afvige en smule fra produktbilledet, men produktindholdet er det samme. Indkøbt direkte fra Karmameju.