Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Karmameju Lip Treatment

Lip Treatment

Størrelse
One Size
ⓘ Er din størrelse udsolgt?
Ikke På lager
18194_Yin

Karmameju - Lip Treatment

Læbepomade til hverdagen med naturlig gloss-effekt fra Karmameju, som holder længe på læberne og bevarer dem beskyttede, velfugtede og bløde.

YIN lip balm er langtidsvirkende læbepleje til hverdagens fugtfix, som efterlader læberne ultrabløde, velfugtede og beskyttede. Parfumefri, let kølende og med en mild smag af mynte.

YIN fastholder de aktive ingredienser på læberne, og yder dermed pleje til læberne i timevis. En lip balm uden ingredienser, som skaber det tørstige behov for mere og mere. Resultatet? Velplejede, kysse-klare læber indefra og udenpå. 

Formuleret med naturlige, bioaktive og bioteknologiske ingredienser som kollagenboostende mikroalgeolie med klinisk evidens og hudstyrkende fordele, antioxidantrigt E-vitamin, lindrende ricinusolie og gloss-givende carnaubavoks. 

Udviklet og produceret i Danmark.

Selvom YIN lip balm er nærende i sig selv, kan du opnå endnu bedre resultater i samspil med Yang Lip Treatment: En reparerende og genopbyggende læbecreme til tørre, sprukne og ekstra udsatte læber, pakket med naturlige og bioaktive SOS-ingredienser. 

Anvendelse:

-Brug på læberne, når de trænger til ekstra fugt.

- Brug den dag og nat, i tykke eller tynde lag.

- Kommer med en ideel-på-farten skrå påføringsspids.

- Kan med fordel bruges som pleje til tørre områder eller som shine på kinder og under bryn.

- Kombinér med YANG lip treatment som en dobbelt-læbe-maske-behandling.

Mængde: 12 ml.

Ingredienser: 

Carnaubavoks: Vegetabilsk voks fra carnaubapalmen, som giver den ideelle konsistens og glossy finish på læberne - uden at klistre. Efterlader et vandafvisende, transparent lag på huden, der beskytter mod udtørring. 

Ricinusolie / Castorolie: Hudforbedrende olie, som hjælper helingsprocessen på vej. Rig på vitaminer, mineraler og omega 6-fedtsyrer. Fugtgivende, blødgørende og antiinflammatoriske egenskaber.

Mikroalge-olie: Kollagenboostende mikroalge-olie med klinisk evidens og hudstyrkende fordele. Hjælper med at gendanne læbernes naturlige smidighed og vitalitet. Skabt ved hjælp af bioteknologi fra saften af kastanjetræ.

E-vitamin / Tocopherol: Virksom antioxidant og naturlig konservering. Hjælper med at reducere skader fra UV og forurening og kendt for sin helende effekt. Holder på fugten i huden, og er kendt for sin helende effekt.

Pebermynteolie: Kølende effekt på huden og blid smag og duft af naturlig vild mynte. Beroliger irritation og kløe. Allergene-fri og fødevaregodkendt.

OBS: Etikettens udseende kan afvige en smule fra produktbilledet, da Karmameju er ved at fornye produkternes emballage design.