Fri fragt over 399 DKK     Kundeservice: +45 88 18 81 81

Karmameju Body Brush

Body Brush Buff

Størrelse
One Size
ⓘ Er din størrelse udsolgt?
Ikke På lager
12703_Buff

Karmameju - Body Brush Buff

At børste huden på kroppen er et flere hundrede år gammelt skønhedsritual, anvendt i mange kulturer og verdensdele.

Tørbørst med Karmameju BUFF body brush regelmæssigt og opnå hurtigt synlige resultater: Tørbørsten afhjælper tør hud på kroppen, fjerner døde hudceller - uden at beskadige huden, hjælper med at reducere og forebygge cellulite*, og bringer forøget energi, samt skaber balance og velvære. Børst med lange lige strøg mod hjertet for at stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet. 

BUFF body brush er den ideelle ”starter-børste” hvis du ikke er vant til at tørbørste huden på kroppen. BUFF kan også anvendes under graviditet for at minimere væskeophobninger i kroppen og lindre mild graviditetskløe.

Karmameju-tørbørsterne er blevet klassikere og tusindvis af forbrugere har gjort tørbørstning til et dagligt ritual, fordi de mange fordele kan ses og mærkes, og kan synes som et savn, når man ikke har fået det gjort. 

BUFF body brush  er lavet af bæredygtigt bøgetræ med strop af kerneleder og naturlige, bløde hestehår af hestens man. Karmameju tørbørsterne er unikke. Udviklet i hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde samt FSC-certificeret træ. 

Materiale: BUFF er lavet af bæredygtigt bøgetræ med strop af kerneleder og naturlige, bløde hestehår af hestens man, og er nøje afstemt i blødhed/ hårdhed til både at være effektiv og samtidig skånsom for alle hudtyper og aldre.

Alle vores tørbørster har en hårdhed, hårtype, hårmængde og hårlængde specifikt udviklet til Karmameju. Traditionelt håndværk, produceret i Tyskland. 

OBS: Etikettens udseende kan afvige en smule fra produktbilledet, men produktindholdet er det samme. Indkøbt direkte fra Karmameju.